Den nye Husqvarna Automower Aspire R4 er her!

Guides og artikler -

Den nye Husqvarna Automower Aspire R4 er her!

Den nye Husqvarna Automower Aspire R4 er en lille robot men en KÆMPE nyhed!

Husqvarna har i mange år manglet en billigere robot med Husqvarna's dna og kvalitet. NU ER DEN HER!

Dog begrænset til mindre haver, ellers anbefaldes 305'eren eller 310'eren. Men har du en græsplæne på 150-200m2 maks, ville Husqvarna Automower Asprie R4 sagtens kunne klare din plæne uden at skal køre 24/7.

Kompakt ydeevne

Den kompakte størrelse og den lave vægt på alle Husqvarna Aspire™-produkter forbedrer manøvredygtigheden, og produktet har en imponerende mængde innovative teknologier fra Husqvarna - alt sammen for at øge maskinens kapacitet og effektivitet og samtidig levere gode resultater i din have i forstæderne.

Kompakt opbevaring

Naturligt kompakte og lette Husqvarna Aspire™-produkterne, og de fylder endnu mindre takket være justerbare, foldbare, sammenklappelige eller aftagelige dele - for nem opbevaring og transport i mindre rum som små skure eller biler. Ved hjælp af det skræddersyede ophæng, der følger med hver pakke, kan du vælge at opbevare dem direkte på væggen eller hænge dem på vores vægmonterede opbevaringsskinne, der er en del af Husqvarna Aspire™ opbevaringssystemet. Skinnetilbehør sælges separat.

Automower® Connect app

Nyd det pratiske ved at have fuld kontrol fra din smartphone med Husqvarna Automower® Connect-appen. Fra kant til kant kan du administrere og overvåge din Husqvarna robotplæneklipper - så du slipper for opgaven med at slå din græsplæne med pålideligheden til altid at opnå en førsteklasses klipning. Gør din plænepleje så ubekymret som muligt med Automower® Connect. Mobil-, Wi-Fi- og Bluetooth-tilslutning tilgængelig, afhængigt af model. *Bluetooth®-tilslutning giver op til 30 meters rækkevidde. Wi-Fi-tilslutning giver dækning fra hele verden, mens plæneklipperen er tilsluttet Wi-Fi. Mobilkommunikation giver dækning fra hele verden og omfatter en 10-årig mobildataaftale*. *Den medfølgende Automower® Connect 10 års kontrakt gælder kun, hvis en tredjepart leverer tilstrækkelig mobildækning i området.

Overlegen interaktion

Alle robotplæneklippere der er udstyrede med Automower® Connect er kompatible med Amazon Alexa og Google Home. Det betyder, at alt hvad du behøver at gøre er at give din smart højtaler en stemmekommando, og Husqvarna Automower® vil tage sig af opgaven. Du kan udføre de mest almindelige kommandoer som start, stop, parkér og få statusopdateringer fra din maskine ved blot at spørge din smart højtaler.

Vejrtimer

Husqvarna automower aspire r4

Arbejdstiden tilpasses efter plænens væksthastighed, hvilket vil sige, at Husqvarna Automower® maksimerer klippetiden i perioder med kraftig græsvækst. I solskin eller tørt vejr og sidst på sæsonen bruger plæneklipperen mindre tid på at klippe, og det betyder, at både plæne og plæneklipper slides mindre.

Systematisk passageklipning

For at levere perfekte klipperesultater overalt kan robotplæneklipperen indstilles til automatisk at skifte klippemønster fra tilfældig til systematisk tilstand i smalle passager.

Smart Connections with IFTTT

Integrer Automower® endnu mere i dit intelligente hjem ved at bruge den i IFTTT-applets. Opret forbindelse til en af vores smarte forbindelser i Automower® Connect-appen, eller opret din egen rutine med IFTTT. Måske vil du gerne have din plæneklipper til at parkere, når dine børn kommer hjem fra skole, eller når vejrudsigten forudser kraftig regn? Eller vil du synkronisere den perfekt med vejret? IFTTT ("If This, Then That") er gratis og nemt at bruge.

FOTA - Firmware over internettet

Mulighed for automatisk software opdateringer over internettet via Automower® Connect.

Automatisk håndtering af passager

Husqvarna automower aspire r4

Husqvarna Automower® opdager automatisk smalle passager og finder vej igennem selv de smalleste åbninger. Den varierer vejen igennem passagen for at forhindre grimme hjulspor.

Frost sensor

husqvarna automower aspire r4

Robotplæneklipperen afbryder automatisk robottens klippeskema ved frost for at beskytte plænen

 

Let rengøring

Husqvarna automower aspire r4

Du kan vaske ydersiden og undersiden af robotplæneklipperen med en haveslange. Du kan bruge det medfølgende vedligeholdelsesværktøj til at fjerne skjoldet for let rengøring og tilgængelighed overalt.