Beklædning


Stort udvalg af cykeltøj, cykelsko og cykelhjelme

Hos laasbycykler.dk har vi et stort udvalg af cykeltøj til både herre og damer. Vi har beklædning fra anderkendte mærker som Fusion, Alè og GripGrab. Den rette beklædning er essentiel for dig, for at kunne cykle behageligt som enten motionist eller professionel året rundt. På denne side finder du diverse kategorier, som dækker over alt hvad du har brug for til din beklædning

Cykeltøj 

Vi har et stort udvalg af cykeltøj til både herre og damer. Hos laasbycykler.dk er vi eksperter og passioneret i cykelsport og vi har cykeltøj i den bedste kvalitet fra nogle af førende brands. Du kan finde cykeltøj til hele året, så du kan køre behageligt rundt på trods af vind og vejr. Vi har overdele, underdele, heldragter og sokker. 

Cykler du længere ture vil et par cykelbukser med pude i gøre din cykeltur mere behagelig. Puden giver dig et blødere underlag og et mere jævnt fordelt tryk på sadlen, som  sikrer at du ikke bliver øm bagi. 

At køre i det rette cykeltøj har også stor betydning for din komfort på cykelturen. En god svedundertrøje vil transportere sved væk fra kroppen og kan samtidig bidrage til at du kan holde varmen på en kold dag. Samtidig vil de fleste gerne cykle i kortærmet og korte shorts om sommeren. 

Cykelhjelme

Cykelhjelmen er utrolig vigtig at køre med for din egen sikkerhed. Hos laasbycykler.dk har vi et stort udvalg af cykelhjelme til både børn og voksne. Både til hverdagsbrug og motionister eller professionelle. 

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter på siden eller mangler du vejledning til valg af størrelse er du velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf. +45  86 95 18 61. Ellers kan du skrive en mail på kontakt@laasbycykler.dk