Cykler


Billige cykler til alle behov  

Hos laasbycykler.dk kan vi hjælpe dig med at finde lige præcis den cykel, der passer dit behov. Vi sælger cykler online fra vores lokale butik og værksted i Låsby. Vi har cykler i alle prisklasser, om du er på udkig efter en billig cykel til normal hverdagsbrug eller en racercykel eller mountainbike til sportsbrug. Vi har mange års erfaring med salg af cykler, og derfor vil vi også kunne vejlede og hjælpe dig på vej til at finde den helt rigtige cykel. Alle vores cykler er af høj kvalitet og vi har cykler fra verdens førende brands, som har den nyeste teknologi og de bedste materialer.  

Stort udvalg af  MTB, racercykler, elcykler, herrecykler og damecykler 

Vi har et stort udvalg af alle slags cykler. Vi sælger alt fra MTB-, racercykler, el-cykler, børnecykler, brugte cykler, herrecykler og damecykler. Vi har den helt rette cykel til dig og dine behov. Vi har cykler fra det anderkendte brand Orbea. Vi har mere end 25 års erfaring med salg og reparationer af cykler - og derfor mener vi også, at vi kan vejlede dig bedst muligt når du skal have en ny cykel. Vi har erfarne og veluddannet cykelmekanikere, som er passioneret omkring cykler, og de står altid klar til at svare på eventuelle spørgsmål du måtte have. 

Når du køber ny cykel 

Når du skal købe en ny cykel, er der en række ting som du kan tænke over for at du er sikker på at få købt den cykel, som passer dig bedst. Først og fremmest skal du finde ud af hvilket behov du har. Om du skal bruge din nye cykel til at komme til og fra togstationen, køre længere strækninger til og fra arbejde eller om du skal bruge en cykel til sport. Dette giver dig muligheden for at afgrænse dig til at udelukkende kigge efter enten en ny racercykel, mountainbike, herrecykel eller damecykel eller en touringcykel. Nogle personer kan gode lide komforten de får i en klassisk herrecykel, hvis behovet udelukkende er som et transportmiddel. Andre kan også godt lide at komme fra A til B på enten en racercykel eller mountainbike. 

En Citybike er det perfekte valg til dig, som bor i byen eller bruger cyklen til at pendle til arbejde. En Citybike har en god komfort og forskellige gear til at kunne komme komfortabelt op og ned af de stejle bakker. Hvorimod en racercykel måske vil være mere oplagt til dig, som vil ud på landevejene og træde en masse kilometre i benene. Andre kan også lide at cykle på en elcykel, som ved hjælp af en elmotor giver dig en behagelig cykeltur uden at du skal bruge for mange kræfter. 

Mountainbikes 

En Mountainbike er en solid cykel, der typisk bruges til terrænkørsel. Med sine bredde dæk med grove mønstre og dens solide stel og ramme er cyklen veloplagt til at køre i et skovområde. Mountainbike er udstyret med lave gear hvilket gør det muligt at komme op af meget stejle bakker. Der findes mange forskellige variationer af mountainbikes. Nogle er bygget i et enkelt design, der passer til hverdagskørsel, og andre er bygget med affjedring i stellet og gaflerne. Hos laasbycykler.dk har vi både mountainbikes i typerne Hardtails, XC Full suspension, All Mountain og Enduro/Downhill. 

Racercykler 

En racercykel er bygget til at køre med høj hastighed. Racercyklen er typisk bygget med et lettere stel og smallere dæk end andre cykeltyper. En racercykel er designet til at du sidder med en lettere foroverbøjet ryg. Dette skaber den mindst mulige vindmodstand. Dette gør at racercyklen er en optimal motionscykel til landevejen. Der findes også mange forskellige varianter af racercyklen. Hos laasbycykler.dk har vi racercykler i typerne Komfort, som er velegnet til hverdagskørsel, Letvægtsracere, som er velegnet som motionscykel. Aerodynamiskracere, som mange bruger til konkurrencecykling på tid. 

Elcykler 

En elcykel er bygget med en motor, som hjælper dig med træde i pedalerne og komme frem. En elcykel er ideel for dig, som gerne vil have en komfortabel tur på cyklen uden at skulle bruge alle dine kræfter. En elcykel gør det utroligt let at komme frem og tilbage til for eksempel skole eller arbejde og derved kan en elcykel være det grønnere alternativ til bilen. 

Når du køber en cykel hos haveogfritid.dk

Vi er et passioneret team, der har beskæftiget os med cykler i mere end 25 år. Vi sælger cykler online fra vores cykelbutik og værksted i Låsby. Derfor sender vi også alle vores cykler 95 procent samlet og efterset. Du er også mere end velkommen til at besøge vores butik i Låsby - 20 km fra Aarhus, og prøve en af vores mange forskellige cykler. Alle vores cykler er kyndigt efterset af vores erfarne og veluddannet cykelmekanikere, som sikrer at du modtager en cykel, der er køreklar til landevejen. 

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter på siden eller mangler du vejledning er du velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf. +45  86 95 18 61. Ellers kan du skrive en mail på kontakt@laasbycykler.dk