Mountainbikes


Orbea

Stort udvalg af Orbea mountainbikes

Hos Låsby Cykler finder du et bredt udvalg af Mountainbikes. Vi sælger MTB-cykler inden for kategorierne du ser her på siden. En Mountainbike bruges ofte til at køre i skov eller andet terræn. Mountainbikes er bygget med et stærkt stel og bredere dæk hvilket gør den optimal til, at køre i et svært terræn. Mountainbikes eller forkortet til MTB, er en sjov og effektiv måde at dyrke sport på. MTB giver mulighed for at kombinere gode naturoplevelser med motion netop fordi cyklen er designet til at køre i terræn. Derfor er en mountainbike den perfekte cykel til dig, som gerne vil ud i naturen og dyrke motion. Hos Låsby Cykler har vi forskellige kategorier inden for mountainbike. 

Hvilken mountainbike passer mit behov? 

Der findes en lang række af forskellige typer af mountainbikes. Og derfor kan det måske også være svært at vælge hvilken mountainbike man vil købe. Vi forstår godt hvis du kan være i tvivl om hvilken mountainbike, der passer dit behov, og derfor vil vi her prøve at hjælpe dig med at navigere i de forskellige typer af mountainbikes. 

Hardtail-MTB 

Hardtail-MTB's er en cykel, der er designet uden en afdæmper bagpå - deraf navnet "Hardtail". På en Hardtail-MTB sidder der kun en afdæmper på forgaflen, hvilket oftes gør den lettere og mere stiv. Desuden er den som regel et billigere og alternativ til eksempelvis en fullsuspension-mountainbike. Ligeledes er den nemmere at vedligeholde, da der kun er en enkelt afdæmper på cyklen. 

Full suspension-MTB

En full suspension mountainbike har affjedring på både for- og baghjulet. Derfor kan du opnå en bedre komfort på en full suspension MTB, da den dobbelte affjedring giver et bedre greb i svært terræn. Affjedring på både for- og baghjul er særligt godt i krævende terræn, da affjedringen giver en bedre komfort over svært tekniske passager, hvor du har behov for et godt greb på cyklen. En full suspension-MTB er en fantastisk all-around mountainbike, da den giver en rigtig god komfort både i svært terræn og i normal pendler cykling.