Have og skov


Havemaskiner, der gør havearbejdet lettere 

Havemaskiner kan være en stor hjælp til dig, som værdsætter veltrimmet have. Med en havemaskine behøver havearbejdet ikke være hårdt og udmattende. En havetraktor eller robotplæneklipper gør det sjovere og nemmere at klare det ellers trivielle og tidsudmattende havearbejde. Hos Laasbycykler.dk har vi et stort udvalg af forskellige havemaskiner og redskaber fra anderkendte mærker så som Stihl og Husqvarna. I vores have og skov kategori finder du et bredt sortiment af forskellige havemaskiner og udstyr, som passer til dit behov. Vi har havetraktorer og robotplæneklippere, som gør græsklipningen let og overskuelig. I denne kategori finder du også løvblæsere, løvsugere og fejemaskiner, som er utrolige hjælpelige i efterårets havearbejde. Du finder også et bredt udvalg af udstyr og reservedele til havemaskiner i denne kategori.  

Hvilken havemaskine har du brug for? 

Når du er på udkig efter en ny havemaskine er det vigtigt at du finder ud af hvilket behov du har. Hvor stor er din have? hvor meget hæk skal der klippes og er det et større haveprojekt du har gang i, så kræver det måske noget større udstyr end blot en hækkeklipper eller græsslåmaskine. Har du en mindre have, kan en stor og kraftfuld havetraktor hurtigt udelukkes. Ved et mindre areal have vil det oplagte valg være en plæneklipper eller robotplæneklipper. Har du derimod en stor have er det selvsigende, at en havetraktor vil være en stor hjælp til havearbejdet - og en robotplæneklipper vil endda klare hele arbejdet for dig. 

At klippe græsset i haven er en stor hjælp til en flot og velstående have. Men hæk, kanter og buske skal også holdes og trimmes for at have en flot og veltrimmet have. Og vi kender det allesammen - at klippe hæk kan være en hård omgang for kroppen. At vælge den rette hækkeklipper alt efter hvilket behov du har vil lette det hårde arbejde og gøre det nemmere, at komme igennem hækkeklipningen. Og med en god buskrydder eller græstrimmer kan du endelig komme de små detaljer til livs i haven. Se vores store udvalg af hækkeklippere, buskryddere og græstrimmere i denne kategori. 

Lad en robotplæneklipper gøre arbejdet for dig 

Robotplæneklippere er de seneste år blevet populære som en hjælp til havearbejdet. Med en robotplæneklipper slipper du for, at skulle bruge tid på at klippe græsplænen, og haven vil stå snorlige uden at du behøver at røre en finger. En robotplæneklipper fra Husqvarna Automower eller Stihl iMow, er en intelligent plæneklipper, som helt automatiseret klipper græsset efter et tidsprogram som du selv sætter, og den oplader ligeledes helt automatisk i en laderstation, som den står i når den ikke klipper græsset. Hos Haveogfritid.dk har vi et udvalg af kvalitetssikre robotplæneklippere, som vi også gerne hjælper dig med at sætte op i din have. Du kan læse i dette blogindlæg, hvordan vi hjæper dig med at montere og opsætte en robotplæneklipper i din have. 

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter på siden eller mangler du vejledning er du velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf. +45  86 95 18 61. Ellers kan du skrive en mail på kontakt@haveogfritid.dk