Husqvarna Automower

Guides og artikler -

Husqvarna Automower

HUSQVARNA AUTOMOWER

Hvorfor skal du vælge en Husqvarna Automower?

Hvis du vælger en Husqvarna Automower, får du mange flere timer til rådighed i hverdagen. Du kan bruge tiden på andet end at slå græsset og kan derfor være mere sammen med venner og familie samt være med til sjovere aktiviteter. Og samtidig bliver din græsplæne klippet og plejet så den står i perfekt stand af din Husqvarna Automower robotplæneklipper. Stille og nemt i både regn og solskin.

Ingen haver er ens, men alligevel kan Husqvarna Automower klare små byhaver til store og svære græsplæner på op til 5.000 m2. Det er hvad du får med en Husqvarna Automower, at du er sikker på at den tager selv de fjerneste hjørner i en indviklet have selv med smalle områder.

 


Husqvarna Automower købsguide

 

KOMMER UD TIL ALLE OMRÅDER

Husqvarna Automower har et guidekabel, som gør robotten har nemmere ved at komme til fjerne arbejdsområde. Men guidekablet er også med til at den altid finder den korteste vej hjem i ladestationen, som også gør at den spare strøm og laver mindre kørespor.

HÅNDTERER SMALLE OMRÅDER

Husqvarna Automower opfanger når den køre i en smal passage og finder automatisk igennem ved hjælp af et unikt kørelsesmønster.

 

KØRE I AL SLAGS VEJR

Husqvarna Automower laver et formidabelt klipperesultat i alle vejrforhold. Alle de vigtigste dele er beskyttet imod støv, græs og regn.

KØRE AUTOMATISK I LADESTATION

Husqvarna Automower køre selv i ladestationen. Den står og lader i cirka 60 min og derefter genoptager den klipningen. Alt dette gør den, uden du skal gøre noget.

LARMER MEGET LIDT

Før du får set dig om, så glemmer du alt om lyden fra Husqvarna Automower når den ligger og tuller rundt. Imens den bare køre og udfører arbejdet effektivt og hurtigt.

KLARER STEJLE SKRÅNINGER

Ved hjælp af det unikke design og den smarte kørelses adfærd, kan Husqvarna Automower 435X AWD tage slråninger på op til 70% / 35 grader ! Alle andre Husqvarna Automowere kan tage maks 45%.

 

DET SIKRE OG BEDSTE VALG

 Alle Husqvarna Automower funktioner er meget nøje designet til at virke bedst og være så nem at forstå som muligt. Tro mod Husqvarna mærket bruger Husqvarna Automower den nyligste teknologi og laver det som fungere som kendetegner den svenske teknik.

GPS styret navigation og mange indbyggede sensore får robotten til at justere dens kørelse i forhold til, fx. hvor hurtig græsset vokser, hvor vansklig arealet er og vejrforhold. Så selvom din have er kompleks, vil græsplænen blive så grøn og flot som muligt.

 

GPS STYRET NAVIGATION

Med GPS-kort indbygget laver Husqvarna Automower en plan over din have, hvor den bla. også ved hvor afgrænsningskablet og guidekablet er. Derefter husker den hvor den også har været i haven, og på den måde laver om på klippemønsteret ud fra den viden den har om haven. Derfor klipper en Husqvarna Automower bare bedst og mest optimalt.

VEJRSTATION

Udregner tiden den skal bruge på at nå din plæne, ud fra vejrforhold. Ved fx. At køre meget når der kommer regn og sol men køre mindre ved mange dage kun med sol.

PUNKTKLIPNING

Husqvarna Automower mærker på kniven hele tiden, hvor tykt og højt græs den klipper. Hvis den rammer et område med højere og tykkere græs, end andre steder på din plæne. Så begynder den med spiralklipning, hvor den køre i cirkler indtil området er klippet ned.

REGISTRERING AF GENSTANDE

De store Husqvarna Automower modeller som 450X og 435X AWD, har sensore som kan registrere genstande før den rammer dem. På den måde kan de have højere fart generelt, men når de så ser en genstand sænker de farten og køre indtil og mærker genstanden og vender om og køre videre.

AUTOMATISK KØRELSE VED SMALLE PASSAGER

Uanset hvilken Husqvarna Automower model du vælger, så kan den håndtere smalle passager på ned til 60cm mellem kablerne. Det gør at Husqvarna Automowere kan monteres i flere haver og minimere kørespor.

AUTOMOWER® CONNECT

Ved hjælp af GPS, kan din Husqvarna Automower følges hvor den er og du kan lave om i instillingerne. Automower Connect sider i alle X modellerne fra fabrikken og kan styres og følges via GPS uanset hvor du er. Automower Husqvarna Automower connectConnect Home sidder i alle IKKE X modeller, og kan kun kobles til via bluetooth når du er inden for bluetooth rækkevide af robotten. Dog er Automower Connect muligt at tilkøbe som tilbehør til ikke X modeller.

KAN SÆTTES OP TIL GARDENA SMART GARDEN

Med Husqvarna Automower kan du få endnu mere intilligens i haven, ved hjælp af Gardena Smart Garden. Det er et komplet system man kan få installeret i haven med dyser og sensore, som registrere jordens fugtighed og vander plænen når den mangler vand. Dette gør systemet i samarbejde med Husqvarna Automower, så den vander kun når robotten ikke køre. På den måde opnåes den sundeste og grønnest græsplæne.

FORBEREDT TIL DET SMARTE HJEM

Husqvarna Automower er forberedt til det smarte hjem, så det er muligt at du Husqvarna Automower connectkan stemmestyre robotten med Amazon Alexa, Google Home eller bruge den i IFTTT apps. Så kan du fx. få robotten til at stoppe med at køre når porten åbner eller bare sige til din Google Home hvis den skal starte igen.

LAVET TIL AT HAVE DEN HØJESTE SIKKERHED

Med en Husqvarna Automower får du højeste mulige sikkerhed på markedet, inden for robotplæneklippere. Det gør du pga. det robuste design, de ultra følsomme sensore og de pålidelige komponenter. Automower er også designet så det er så svært som muligt, at gøre skade på andet end græs. Ved at der er langt ind til knivene og ved at det ikke er en fast kniv de køre med.

VERDENS STØRSTE ROBOTPLÆNEKLIPPER PRODUCENT

Husqvarna Automower blev lanceret første gang i 1994, og siden da har Husqvarna været verdens klart førende producent inden for robotplæneklippere. De står solidt og stolt på tronen som de første der kom med robotplæneklippere, og der sulle gå mange år før det næste konkurrende mærke startede.

Husqvarna Automower køre der i dag omkring 2 milioner af rundt i verden.

GLADERE NABOER

Man kender det alt for godt, nu er du endelig kommet ud i sommerhuset eller i haven for at side og nyde en kold drik eller lege med børnene. Og så starter naboen hans larmende plæneklipper og freden og idyllen falder lidt til jorden. Det slipper du og dine naboer for, hvis i havde en Husqvarna Automower.

Vi er stolte forhandlere af Husqvarna Automower robotplæneklippere hos Have og Fritid, og har stor viden, kendskab og erfaring inden for dem. Har du brug for mere information omkring dem, så ring endelig på 86 95 18 61 og vi vil hjælpe dig med dine spørgsmål.

 

Hos Have og Fritid er vi der altid for dig, vi gør alt for at yde den bedste service når du har valgt at støtte os. Så du kan trygt købe en Husqvarna Automower robotplæneklipper hos os, lade os stå for installationen, læn dig tilbage og nyde dit græs bliver slået hver dag uden bekymringer.

 

 

Vi har også en flot udstilling i Låsby med Stihl iMow og Husqvarna Automower. Kom endelig forbi og se robotterne i virkeligheden og hør mere om dem.

Stihl iMowHusqvarna Automower