Husqvarna Automower NERA

Guides og artikler -

Husqvarna Automower NERA

Husqvarna Automower NERA

Robotplæneklippere udvikler sig hurtigt, men Husqvarna's robotplæneklippere udvikler sig hurtigere!

Byd den nye Automower NERA æra velkommen!

Med den nye Automower NERA kan du nu købe en robotplæneklipper der køre via kabler i jorden, men efterfølgende opgradere den med EPOS-plugin kit så den køre via GPS afgrænsning.

SE VIDEOEN VED AT TRYKKE HER

Banebrydende plænepleje

Automower NERA-serien er designet til æstetisk perfektion og er udstyret med den næste generation af intelligens – den klarer nemt det ujævne terræn, de snævre hjørner og skråningerne på din store og komplekse græsplæne med meget stor nøjagtighed, så du får den perfekte græsplæne. 

NERA-robotplæneklippere kan udstyres med trådløs teknologi ved hjælp af Husqvarna EPOS-plug-in-sættet (ekstraudstyr). Alle aspekter af plæneklipning er blevet optimeret, lige fra den valgfri installation uden afgrænsningskabler til dens smarte funktioner som f.eks. undgåelse af genstande – så du får mere tid til at nyde din have end nogensinde før.

Virtuelle grænser

Nyd den nemme kabelfrie installation, hvor der ikke er behov for afgrænsningskabler. Husqvarna EPOS-plug-in-tilbehøret, der fås som ekstraudstyr, muliggør en robust og præcis virtuel installation. Du kan nemt foretage opdateringer af din installation i løbet af sæsonen, alt efter dine behov for vedligeholdelse af haven, via Automower Connect-appen. Præcis og fleksibel områdestyring giver dig mulighed for at definere forskellige områder af din græsplæne og anvende forskellige indstillinger og tidsplaner eller oprette midlertidige stay-out-zoner.

Sådan fungerer EPOS uden afgrænsningskabler

Husqvarna EPOS (Exact Positioning Operating System) er den nyeste teknologi til Automower-robotplæneklippere til privat brug. Den satellitbaserede teknologi gør det muligt for plæneklipperen at arbejde inden for virtuelle grænser. Alt, hvad du har brug for, er din mobiltelefon og Automower Connect-appen – så kan du nemt definere de virtuelle grænser. Fleksible arbejdsområder og midlertidige stay-out-zoner kan oprettes, så du kan tilpasse zonestyringen. Husqvarnas intelligente satellitteknologi leverer ekstrem præcision på få sekunder og kræver et frit udsyn til himlen for at sikre optimale tekniske forhold.

Husqvarna automower nera

Sådan fungerer det :

Automower® Connect-app

Brug din mobiltelefon og Automower® Connect-appen til opsætning af installation, og definer arbejdsområderne og stay-out-zoner.

Virtuel grænse

Definer robotplæneklipperens arbejdsområde ved at bruge appDrive-funktionen i mobilen til at køre robotplæneklipperen i det område, hvor der skal slås græs.

EPOS-plug-in-tilbehør
Tilbehøret monteres på Automower® NERA-plæneklipperen for at aktivere denne teknologi.

Ladestation

Det sted, hvor robotplæneklipperen automatisk vender tilbage for at genoplade batterier.

Satellitsignaler​
Satellitsignalerne modtages af både robotplæneklipper og referencestationen. For at opnå en nøjagtighed på få centimer anvendes en teknik kaldet RTK-GNSS. Det øger præcisionen for satellitpositionsdata.

Navigationssatellitter​

GNSS (Global Navigation Satellite System) forsyner robotplæneklipper og referencestation med satellitsignaler. Et minimum på fire satellitsignaler er nødvendige for både robotplæneklipper og referencestationen. Følgende GNSS-satellitsystemer anvendes: GPS, GLONASS, BeiDou og Galileo.

Referencestation

En fast referencestation er nødvendig for at nå en høj præcision for robotplæneklipperens position. Referencestationen sender korrektionsdata til robotplæneklipperen.

Korrektionsdata

Korrektionsdata fra referencestationen er påkrævet til drift af robotplæneklipperen, og til at holde et højt præcisionsniveau i arbejdsstillingspositionen.

 

Undgåelse af genstande

Intelligent undgåelse af genstande via radarteknologi sikrer præcisionsklipning, hvilket reducerer risikoen for uplanlagte stop. Når robotplæneklipperen registrerer en genstand på græsplænen, drejer den væk for at undgå et sammenstød.

(På 430X og 450X)

Husqvarna automower nera