Guides og artikler -

Husqvarna Automower test

Husqvarna Automower® vinder i tre af PriceRunner’s Robotplæneklipper test.

Husqvarna er i år den store vinder i en test, om de bedste robotplæneklippere, med modellerne 310, 430X og 450X som alle vandt i hver af deres kategorier.

 

Husqvarna Automower® 430X

PriceRunner’s test viste at Husqvarna Automower® 430X er markedsledene når det kommer til varierende terræn, hvilket betyder den let arbejder med tunge skråninger, bump, rødder, løse overflader, højt græs, komplekse arealer og forhindringer og navigere smalle passager.

 

Som alle X modellerne af Husqvarna’s robotplænneklippere, kommer Husqvarna Automower® 430X som standart med den smarte Automower® Connect app. Som giver dig al kontrol over din robot, ligemeget hvor du er i verdenen

 

Med udsalgsprisen på 23.999kr.-, stemte testerne Husqvarna Automower® 430X den ' best Premium Choice ', der angiver Robotten har en "uovertruffen kombination af pålidelighed, terræn håndtering og brugervenlighed. "

 

Husqvarna Automower® 450X

Med en forbløffende funktionalitet og klippekapacitet, kanon pålidelighed og et Db niveau stille nok til at klippe selv om natten, Husqvarna Automower® 450X er uden tvivl det ' bedste luksus valg ' på markedet.

 

Uanset hvor lang væk robotplæneklipperen er, kan man med et tryk på en knap på Automower® Connect-appen, få plæneklipperen til at finde vej hjem igen ved at følge det innovative guidewire system.

 

PriceRunner´s testere sagde at Husqvarna Automower® 450X's evne til at håndtere stejle skråninger og navigere på en række udfordrende stigninger i forskellige vejrforhold, hvilket betyder, at der er næsten ingen græsplæner denne robot ikke kan håndtere. Testerne mente, at denne model er i en klasse for sig selv.

 

Husqvarna Automower® 310 – Best in Test

Med god stignings håndtering, smarte tekniske app tilslutninger og et stille lydniveau ved kørelse, var der kun ros fra testerne til Husqvarna Automower® 310. Robottens evne til at håndtere komplicerede haver og holde stærkt kuperede områder og lange korridorer godt skåret forbløffede PriceRunner´s team af testere.

Husqvarna Automower® 310, er udstyret med Bluetooth, så programmering kan nemt gøres via en mobil uden behov for at skal helt hen til maskinen. Husqvarna Automower® Connect-kit, der kan fås som tilbehør, kan forbinde plæneklipperen til mobil data for at overvåge og styre maskinen, uanset hvor du er i verden. Dette, kombineret med en konkurrencedygtig pris for en model af denne kvalitet, gjorde Husqvarna Automower® 310 et klart valg for ' bedste i test.’

 


 

Er du på udkig efter en robotplæneklipper?

Ring til os på 86951861 eller skriv en mail til kontakt@laasbycykler.dk

Men vi vil helst have hvis du kunne kommer forbi butikken i Låsby, Nørregade 5.