Robotplæneklippere fra Have og Fritid

Guides og artikler -

Robotplæneklippere fra Have og Fritid

Går du med tanke om robotplæneklipper så fortryder du aldrig ved at vælge os til opgaven, for vi gør også ALT i robotplæneklippere. Vi er faktisk et af østjyllands største robotplæneklipper centre, og det er vi ikke uden grund. For vi udanner os og følger udviklingen i robotplæneklipperne fra Husqvarna og Stihl, så vi kan yde den bedste service og levere de bedste robotplæneklippere i verden. Skræddersyet til netop din have, dine behov og ideer med haven.

Husqvarna automower

Læn dig tilbage, lad robotten klare plænen og nyd din fritid på familie, venner og hobbyerne istedet for.

Samtidig med at du får en pænere plæne, med mindre mos og ukrudt. Din græsplæne bliver også tykkere og rødderne stærkere og mere modstandsdygtige. Det hele er win- win. Især hvis du vælger os til at installere og montere din Stihl eller Husqvarna robotplæneklipper, for så skal du ikke selv bøvle med kablet og instillingerne. Vi gør det hele for dig, og sætter dig ind i robottens funktioner samt forklare dig det du skal vide om robotten.

Installation og montering

Hos Have og Fritid montere og installere vi langt størstedele, af de Husqvarna Automower’e og Stihl Imow’ere som vi sælger. Dette gøres med en kabelnedlægger, hvor vi bruger det tykkeste kabel i den bedste kvalitet muligt. kablet bliver fræset 5-8cm ned i jorden og bliver lagt med den mest nøjagtige afstand, ud til alle typer af kanter og forhindringer. Dette bliver gjort af vores top uddannet og rutineret personale som har MANGE robotplæneklipper installationer på cv`et. På den måde sikre man sig den bedste oplevelse med en

robotplæneklipper.

De bedste kvalitets robotplæneklippere sat op af de bedst udannede og rutineret folk = den bedste løsning man aldrig vil fortryde.

installation og montering af robotplæneklipperinstallation og montering af robotplæneklipper

Husqvarna Automower robotplæneklipper

Husqvarna automower logo

Svenske Husqvarna er sammen med Stihl verdens største have og skov mærker, Husqvarna blev etableret i 1689. Siden 1918 har de lavet plæneklippere og efterfølgende i 1994, var de verdens første til at lave en robotplæneklipper. Med Husqvarna's generelle kvalitet og deres mange års erfaring indenfor robotplæneklippere, kan man med sikkerhed sige de laver verdens nok bedste robotplæneklippere.

 

Stihl iMow robotplæneklipper

Stihl imow robotplæneklipper

Tyske Stihl er sammen med Husqvarna verdens to største have og skov mærker, Stihl blev etableret i år 1926 hvor de lavede deres første motorsave. Men i 2010 kom de første robotplæneklippere, hvor sidenhen er det gået RIGTIG stærkt med uviklingen. Stihl ligger enorme ressourcer i uviklingen af deres robotplæneklipper, som man virkelig ser på produkterne. Den højeste kvalitet og Stihl går hånd i hånd.

 

Service og reparationer

service raparation og eftersyn af robotplæneklippere

Vi har alt værktøj til både Stihl iMow og Husqvarna Automower robotplæneklippere, og vi er udannet til fulde i begge mærkerne. Vi gør en ære i at vide alt om de robotplæneklippere vi sælger og montere, så vi følger med hele tiden og udvikler os til at være de bedste hele tiden.

Robotplæneklipper vintereftersyn og opbevaring

Robotplæneklipper vintereftersyn og opbevaring

Hver vinter får vi robotter ind til service hvor vi oftes også opbevare robotterne, så er de til forråret 100% klar til en ny sæson.

Rengjort, komplet eftertjekket, opdateret, serviceret og klar med nye knive.