Stihl Imow RMI 522 C

Guides og artikler -

Stihl Imow RMI 522 C

SÅ ER DEN NYE STIHL IMOW RMI 522 C MODEL HER !

DEN NYE MODEL AF iMOW FRA STIHL – KOMPAKT, SMARTERE OG MERE EFFEKTIV

 

STIHL udvikler og øger sortimentet inden for iMOW robotplæneklippere. Den første nyhed er iMOW RMI 522, som lanceres i 2021. Den har en ny intelligent Direct Drive Home-funktion og et slankt design. Den nye iMOW er en effektiv og prisbelønnet fuldautomatisk robotplæneklipper til haveejere, der stiller høje krav.

 

Stadig flere opdager fordelene ved en robotplæneklipper, og i havesæsonen 2021 spås det, at flere end nogensinde vil have en robot i deres have. I det kommende år lancerer STIHL RMI 522 – en ny og opgraderet version i den allerede populære iMOW familie.

”iMOW er en meget populær robotplæneklipper, som nu bliver endnu bedre. Den smarte Direct Drive Home-funktion giver hurtigere hjermkørsel og dermed en mere effektiv klipning. Også prismæssigt er RMI 522 et godt valg for haveejere, der stiller høje krav,” siger Per Kristiansen, der er teknisk iMOW servicekoordinator hos STIHL Danmark.

iMOW RMI 522 er en intelligent robotplæneklipper, der afbilder haven under brug. Den lærer udenad, hvordan arealet ser ud, hvor der findes midlertidige og permanente forhindringer, samt hvor dockingstationen er placeret. På den måde kan den hurtigt og direkte køre tilbage, når det er tid til at lade op.

”Det hele sker via GPS, og der er tale om en utrolig smart maskine. Den kan lære forskellen på midlertidige og permanente forhindringer og opdaterer hukommelsen undervejs,” forklarer Per Kristiansen.

I den interaktive klippeplan bestemmer haveejeren, hvornår robotten må klippe, og iMOW afgør selv, hvornår og hvor længe den behøver køre for at opnå et perfekt resultat. RMI 522 har en integreret betjening med et tydeligt display. Den kan desuden nemt indstilles via iMOW Appen på smartphone eller tablet.

Som navnet indikerer, ligger den nye iMOW et sted mellem den eksisterende STIHL 4-serie og 6-serie, både hvad angår pris og optimalt klippeareal. RMI 522 har en klippebredde på 20 cm og en klippehøjde på 20-60 mm. Robotplæneklipperen har et lavt støjniveau og er optimal til mellemstore plæner op til 2.100 kvm.

RMI 522 har et mere slankt design, men dens ydre minder meget om dens forgængere med et bevægeligt klippeskjold, der beskytter mod vejr, vind og forhindringer.

Robotplæneklipperen er udstyret med en effektiv solid kniv og en sikkerhedsfunktion, hvor knivsystemet slår fra, når robotten løftes fra jorden. Ligesom alle iMOW har RMI 522 en stødcensor, hvormed den stopper og vender, når den støder på forhindringer. Og den har samtidig et tyveribeskyttelsessystem med alarm og pinkode.

 

Om STIHL
STIHL udvikler og fremstiller værktøj til haver, skovbrug, landskabspleje og byggebranchen. Produkterne sælges kun hos autoriserede forhandlere – i Danmark har STIHL ca. 150 forhandlere. Det danske hovedkontor ligger i Brøndby, uden for København. I 2019 omsatte STIHL for 3,93 milliarder euro. Koncernen har godt 17.000 medarbejdere i ca. 160 lande. Læs mere og find nærmeste forhandler på www.stihl.dk