Stihl Imow Robotplæneklipper

Guides og artikler -

Stihl Imow Robotplæneklipper

LAD EN PROFESSIONEL KLARE ARBEJDET

Tænk på, at hvis man kunne få den flotteste plæne uden at røre en finger. Som at have sin helt egen gartner, som slår græs flere gange om ugen og også sørger for at gøde med tilpas jævne mellemrum.

Stihl Imow 522 robotplæneklipper

Sådan er det at have en -

Stihl iMOW robotplæneklipper!

 

 

 VEJEN TIL DEN GRØNNESTE PLÆNE

Vil du gerne have mindre pligter om sommeren? Fx. at slippe for græsslåningen? Men nogen er jo nødt til at gøre arbejdet, hvis man skal kunne nyde en flot og fyldig græsplæne. Læs artiklen her, om de mange fordele ved STIHL iMOW robotplæneklipper!

Stihl Imow specifikationer

GEMMER DIN GRÆSPLÆNE IND I HUKOMMELSEN

Ud over at det er en af de hurtigste og støjsvage robotplæneklippere i verden så sørger Stihl Imow for hele tiden at bruge nye ruter, så den altid laver et jævnt resultat. Når du aktiverer kantklipning, så starter Stihl iMOW med at køre en runde i kanten 1-2 gange om ugen, så den bliver fin. Stihl iMOW har også en tilpasset opladningstid. Hvis den har travlt i klippeprogrammet, så oplader den hurtigere, så den kan at gøre sit arbejde. Ellers oplader den langsommere, så levetiden på batteriet forøges. Stihl Imow specifikationer


SMART OG SIKKERT KLIPPESYSTEM

Stihl Imow kniv og disk

Stihl iMOW robotplæneklippere klipper græsset ved at en dobbeltsidet kniv som så sørger for at findele det, så der opnås den bedste gødningseffekt. Hvis robotten løftes op, så stopper kniven selvfølgelig straks. Det samme sker hvis den fx. rammer en hård genstand, på den måde er der ingen risiko for, at der falder små metalsplinter af, som kan være farlige for bare fødder eller dyrepoter.

Stihl imow specifikationer

 

 

FØLG DIN STIHL IMOW VIA IMOW-APPEN

Alle Stihl's C modeller kan styres fra din mobil eller tablet. Med iMOW-appen kan du se, hvor din iMOW er, lave om i klippeplanen eller indstille et område til at blive klippet mere fx. Du kan også se hvis din Stihl imow sidder fast et sted, om det er tid til kniven skal skiftes, eller om den snart skal til service. Og der er intet abonnement du skal betale for, det er med i prisen på hvad C-modellerne koster.Stihl Imow app

Stihl Imow app apple Stihl Imow app google play

 

100% anbefaler Stihl iMOW

35 nordiske familier har prøvet og testet STIHL iMOW RMI 422 PC i 4 uger. Stihl er meget glade af at kunne sige, at denne Smartson-test resulterede i at 100% anbefaldede af Stihl iMOW efter de 4 uger! Vil du vide mere om Smartson-testen? Så klik på linket herunder!

 Stihl imow test

 

 

STIHL iMOW SÆLGES KUN HOS PROFESSIONELLE

Stihl iMOW robotplæneklippere sælges kun af uddannet og autoriserede forhandlere, hvilket giver dig en sikkerhed for den bedste rådgivning og service. Du kan også slippe for alle bekymringerne omkring reperation og service, for det tager vi os også af med sikkerhed og stor erfaring. Vi opbevare også din robot om vinteren til vinterservice og vinteropbevaring, som er en meget god ide for robottens driftsikkerhed og holbarhed.Stihl Imow forhandler

Stihl imow tilfreds

DET BEDSTE KLIPPERESULTAT I ALLE VEJRFORHOLD

Stihl iMOW hæver og sænker hastigheden efter græsplænens stigninger og forhold. Hvis det starter med at regne, kan robotten ved hjælp af regnsensor mærke den skal køre hjem (Anbefaldet ikke at bruge regnsensor i Danmark). Konstruktionens underdel gør, at der ikke kommer til at sidde græs rester fast, som ville påvirke klipningen dårligt. På den måde hjælper det også på at Stihl imow robotplæneklippere forholder sig så lydløse som muligt.

 

 

- TRE RÅD TIL DEN GRØNNESTE PLÆNE

VÆK MED MOSSET

Mos har det godt, hvis jorden har lavt Ph niveau. Så vi anbefalder at give din plæne kalk hvert tredje år, for så holder man Ph-værdien høj. Det er bedst lige Stihl Imow mosså snart vinteren er stoppet hvis det er muligt. Mos fungere bedste i jord uden næring, så start også altid sæsonen med at gøde din græsplæne. Der findes miljøvenlige alternativer på markedet.

NÅR DU VANDER, SÅ VAND MEGET MEN IKKE OFTE

I tørkeperioder er det selfølgelig bedste at vande sin plæne for at den bliver pæn. Men var du klar over, at det er bedst at vande sin plæne meget, når du vander den og så ikke så ofte? For hvis man vander ofte men lidt, så kan Stihl Imow vandrødderne begynde at søge op og på den måde blive ekstra fælsomme. Så vi anbefalder at du vander om natten og giver plænen godt med vand, så det ikke fordamper lige med det samme. Husk dog altid at at følge lokalanvisningen for vand i tørkeperioder.

 

KLIP IKKE DIT GRÆS FOR KORT

Vi anbefalder altid at du ikke klipper græsset for lavt, for jo lavere græs bliver klippet, jo mere udsat bliver græsset for at blive gult.

Stihl imow klippehøjde

 


 


UDVIDET GARANTI HVIS DEN KOMMER TIL SERVICE

Med i købet af en Stihl Imow, får du tre måneders maskinforsiking. Som kan forlænges i op til 8 år. På den måde skal du aldrig bekymre om, hvis tråden rammes af et lyn, bliver stjålet, eller på anden måde bliver beskadiget. På en Stihl Imow kan du også få 2 års ekstra garanti, UDOVER de almindelig 2 års garanti. De udløses ved at komme til service eftersyn inden for de første to år. Klik på teksten her og læs om robotplæneklipper service efterysn

Stihl Imow maskinforsikring

Vi er stolte forhandlere af Stihl iMow robotplæneklippere hos Have og Fritid, og har stor viden, kendskab og erfaring inden for dem. Har du brug for mere information omkring dem, så ring endelig på 86 95 18 61 og vi vil hjælpe dig med dine spørgsmål.

 

Hos Have og Fritid er vi der altid for dig, vi gør alt for at yde den bedste service når du har valgt at støtte os. Så du kan trygt købe en Stihl iMow robotplæneklipper hos os, lade os stå for installationen, læn dig tilbage og nyde dit græs bliver slået hver dag uden bekymringer.

 

 

Vi har også en flot udstilling i Låsby med Stihl iMow og Husqvarna Automower. Kom endelig forbi og se robotterne i virkeligheden og hør mere om dem.

Stihl iMowHusqvarna Automower