Cykeludstyr


Stort udvalg af cykeludstyr og reservedele

Hvis du gerne vil sikre at din cykel holder i mange år, er det vigtigt at du vedligeholder den - og til tider kræver det også at skifte visse dele af cyklen som er slidte. Hos laasbycykler.dk har vi et stort udvalg af cykeludstyr og reservedele. Vi har alt lige fra nye dæk, skærme, slanger, kæder, kasetter, frempinde og meget mere. For at sikre at din cykel kører upåklageligt i mange år, kan du særligt være opmærksom på normal brugsslitage af: 

  • Dæk 
  • Kæde 
  • Bagtandhjul 
  • Bremseklodser 
  • Pedaler 

Sådan vedligeholder du din cykel 

Du kan selv gøre rigtig mange ting for at sikre at din cykel holder i mange år. Ved at vedligeholde holde din cykel løbende forlænger du cyklens levetid markant - og du undgår at skulle slæbe din cykel til værksted med disse simple tips. 

Rengør din cykel 

Frem med knofedtet - en simpel rengøring af din cykel kan gøre underværker på jernhesten. Skidt og snavs tærer på cyklens stel og dele. En vask af cyklen tager ganske kort tid, og sikrer at cyklen ikke ruster og nedbrydes. Vask din cykel et par gange om året for at opnå de bedste resultater. En simpel rengøring af din cykel kan klares sådan her 

  1. Vask cyklen med sæbe og vand, inklusiv fælge og dæk på cyklen
  2. Rengør kæden for snavs og skidt med en klud 
  3. Tør hele cyklen og kæden af med en tør klud 
  4. Smør kæden med et smøremiddel 

Trænger din cykel til en kærlig hånd af kyndige cykelmekanikere kan du besøge vores cykelbutik og værksted i Låsby. Her kan vi tage et kig på din cykel - og du vi kan få din cykel i top stand. 

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter på siden eller mangler du vejledning er du velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf. +45  86 95 18 61. Ellers kan du skrive en mail på kontakt@laasbycykler.dk