Hvad er Stihl All Inclusive

Guides og artikler -

Hvad er Stihl All Inclusive

Stihl iMow all inclusive

- Det er nemt at forstå Stihl All Inclusive. Her forklare vi det.

 

Stihl imow all inclusive

- Du er på udkig efter en kvalitets robotplæneklipper fra Stihl, men har ikke helt råd eller vil ligge så stor en del af opsparingen i det.

 

- Så kan du bare vælge at købe en Stihl robotplæneklipper over Stihl All Inclusive, for det er en form for leasing/låneaftale så du kan splitte betalingen op. MEN VENT til du læser det næste.

 

- For ved Stihl All Inclusive låner du pengene til robotten af Stihl.

MEN du betaler ikke en krone ekstra for lånet, ingen renter, ingen gebyre. Ja du læser rigtigt, INGENTING ekstra. Du får bare lov til at splitte betalingen op for det robotten koster, så simpelt er det.

 

- Som du kan læse herunder, så er disse lån med vintereftersyn og opbevaring i 4 vintre og installation. Dette gør også at Stihl iMow robotten samtidig har 4 års garanti! (hvilket giver dig en sikkerhed, for at der ingen ekstra udgifter kommer de 4 år på din Stihl iMow robotplæneklipper)

 

 Stihl imow all inclusive

 Stihl all inclsuive vælg model

- For du har to muligheder, når der er gået 4 år, så kan du endten lave en ny aftale om at forlænge med yderligere 4 år og så få sat en ny Stihl iMow op af os. Eller forsætte et år mere til 5 år og derefter er det din Stihl iMow robotplæneklipper.

 

- Er du interesseret i at få din Stihl iMow robotplæneklipper på denne måde, så forklare jeg her hvad du skal gøre :

 

Ring til os på 86 95 18 61 eller kom forbi butikken, så kan vi guide dig igennem Stihl iMow All Inclusive hjemmesiden, og få oprettet din aftale og finde den rigtige størrelse Stihl iMow til din have.

 

- Du kan også selv gøre det hele på Stihl All Inclusive hjememsiden her : https://stihlallinclusive.dk/ (du skal bare huske at vælge Have og Fritid som forhandler i processen)