STIHL IMOW NEXT GENERATION 5, 6 og 7 modeller

Guides og artikler -

STIHL IMOW NEXT GENERATION 5, 6 og 7 modeller

Den nye STIHL iMow 5, 6 og 7 generation er her!

Stihl har udviklet den næste generation af STIHL robotplæneklippere, og er dermed ved at omdefinere fuldautomatisk pleje af græsplænen. Med iMOW® og iMOW® EVO modellerne kombinerer de den mest innovative teknologi og det mest moderne design med den gennemprøvede STIHL kvalitet - fordi STIHL ønsker at gøre græsslåning til en helt ny oplevelse for dig. Uanset om det er det kraftfulde klippesystem, den intelligente kørsel, den effektive opladningsstyring eller den nemme og behagelige betjening via MY iMOW® appen, er det de mange gennemtænkte detaljer, der gør robotplæneklipperen iMOW® til den ideelle og næsten uundværlige hjælper i din have. Få mere fritid på græsplænen - nyd den nye iMOW® !

Se den i aktion i linket her : Youtube

Stihl imow 5 - 6 -7

Klip for klip skabes det perfekte resultat

Stihl imow 7

Hjertet i de nye iMOW® modeller er plæneklippesystemet med en klippebredde på 28 cm. Tre bevægelige knive med høj omdrejningshastighed sikrer et ekstra rent snit, mens den regelmæssige ændring af rotationsretningen sikrer knivene en længere levetid. Robotplæneklipperens klippehøjde kan nemt varieres mellem 20 og 60 mm via MY iMOW® appen. Hvis knivene skal udskiftes eftermange plæneklipninger, kan du få det gjort hos en autoriseret STIHL forhandler. Alternativt kan du nemt selv skifte knivene, der fås som tilbehør - og det gøres helt uden brug af værktøj.

 

Passer til enhver have

Stihl imow 6

Med de pålidelige køreegenskaber klipper iMOW® selv de mest genstridige græsplæner og kan nemt håndtere store skråninger - stadig med et optimalt klipperesultat. Mens iMOW® klarer stigninger på op til 40%, klarer iMOW® EVO op til 45%. Med det eftermonterbare Upgrade Kit 10 iMOW® (tilbehør) kan stigningen for iMOW® EVO endda øges op til 60%. 

 

Intelligent kørestil

Stihl imow 5

De mange funktioner i robotplæneklipperen iMOW® bidrager også til et perfekt klipperesultat. Robotplæneklipperen kan f.eks. af sig selv justere sin kørehastighed og opnå et kontinuerligt og jævnt klippemønster, beregne den korteste vej tilbage til ladestationen og undgå at efterlade kørespor ved at køre i forskudte retninger og foretage intelligente vendemanøvrer. Med aktiverbar sensor kan iMOW® registrere regn og sætte klipningen på pause for at beskytte den våde græsplæne.

 

MY iMOW® app

Med den nye MY iMOW® app kan du betjene din robotplæneklipper ganske nemt. Appen er intuitiv og giver dig mulighed for at konfigurere og styre din robotplæneklipper med ganske få klik. I kontrolpanelet, der udgør appens hjerte,

Stihl imow my imowkan du få et samlet og tydeligt overblik. Her får du oplysninger om klippestatus, batteriets opladningsniveau og den næste planlagte arbejdsopgave for robotplæneklipperen. Afhængigt af klippestatus kan du sende kommandoer til din iMOW® og få adgang til alle andre funktioner i appen. Appen MY iMOW® fås til iOS eller Android og som webapplikation
Findes i App Store og Google Play Store : 

 

 

 Udvalgte funktioner i MY iMOW® appen:

Udarbejdelse og justering af klippeplaner Justering af klippehøjde
 Definering af klippeområder og zoner  Indstilling af regnsensorens følsomhed

 

Stihl iMow 5 evo

Mere fleksibilitet gennem konnektivitet

Stihl iMow 5 EVO

Alle modeller i den nye iMOW® generation kan let og ubesværet styres hjemmefra via wi-fi eller Bluetooth® med MY iMOW® appen. Du kan også nemt få adgang til iMOW® EVO uden for hjemmets wi-fi via mobilnetværk.

Intuitiv betjeningsenhed med stemmefunktion

Det intuitive betjeningspanel direkte på selve maskinen giver mulighed for at styre grundlæggende funktioner som stop, oplåsning, start græsslåning og retur til ladestationen ved brug af de få knapper. Feedback fra robotplæneklipperen gives visuelt via LED-panelet og akustisk via stemmefunktion ved at trykke på infoknappen.

Visuel kommunikation

Stihl iMow 7 EVO

Det justerbare LED-lys på forsiden lyser op, når der er aktiv interaktion med robotplæneklipperen, eller der opstår en fejl. iMOW® EVO har også et LED-display på toppen med animerede symboler for endnu mere brugervenlig kommunikation.

 

 

Stihl imow 5 docking

Korte aktivtider giver større frihed på græsplænen

Stihl imow 5 my imow app

Den store klippebredde og høje kørehastighed, den intelligente kørsel og den effektive opladningsstyring i robotplæneklipperen iMOW® giver både korte aktive tider og fremragende klipperesultater. Sådan er du sikret mest mulig fritid på din græsplæne.

 

Plæneklipning efter planen

I MY iMOW® appen kan du indstille klippetiderne enkeltvis i form af individuelle planer eller serieplaner samt ugeskemaer. Plæneklipperassistenten hjælper dig med at oprette klippeplanen og giver dig anbefalinger, f.eks. til hvor længe der skal slås græs om ugen. iMOW® udfører sit arbejde selvstændigt ud fra klippearealet inden for de angivne tidsrum.

Skræddersyet zonestyring

Styihl imow 6

Med zonestyring kan du opdele din græsplæne i forskellige områder, der skal slås. Således kan du allerede bruge en del af plænen, mens iMOW® fortsætter med at slå græs andre steder.

 

 

Stihl imow 5 oplysninger

 

Stihl imow 5 evo oplysninger