De nye Husqvarna Automower 310E Nera og 410XE Nera

Guides og artikler -

De nye Husqvarna Automower 310E Nera og 410XE Nera

Husqvarna's to nye modeller af NERA serien er her nu!

Nera står for New Era, og det må man sige de her robotter virkeligt er!

En helt ny måde at lave og tænke på hvad er muligt for robotplæneklippere.

Husqvarna automower 310e nera

Husqvarna Automower 310E NERA og 410EX NERA er som standart robotplæneklippere til kabler, men du har nu muligheden for at købe det nye EPOS PLUG-IN KIT til. Så kan de nye versioner her køre med GPS afgrænsning. Det nye kit er billigere og mindre.

Ny Husqvarna Automower reference station og plugin kit

 

GPS afgrænsning til Husqvarna Automowere er ikke nyt, men til modeller ned til 1.000m2 er det helt nyt. Før var Husqvarna's mindste Automower med mulighed for GPS afgrænsning Automower 320 NERA til 2.200m2.

Derudover er de to nye Automowere billigere end Automower 320 NERA, men samtidig er PLUG-IN KITTET til GPS afgrænsningen også blevet halv pris!

EDGE CUT

EDGE CUT = KANTKLIPNING

 Ja du læser rigtig, de to nye Husqvarna Automowere kan kantklippe som ALDRIG før!

Måden det har lykkedes Husqvarna at gøre det på er, de har vendt robotterne om. Så nu trækker de med forhjulene, det gør at når den drejer så svinger bagenden til kanten eller ud over. I bagenden har Husqvarna så lavet en ekstra lille kniv, som aktivere KUN lige når Automowerens bagende er ved eller ude over kanten.

Husqvarna automower 310e nera og 410xe nera edge cut
Husqvarna automowe 310e nera og 410xe nera

Radar

Husqvarna Automower 410XE NERA har som noget nyt også Radar i fronten. Radar gør at Automoweren ser genstanden i græsset og køre udenom. På den måde sikre det at den er mere driftsikker og ikke sætte sig fast eller laver skade på ting.

Oversigt

Husqvarna automower 310e nera og 410xe nera
Husqvarna automower 310e nera og 410xe nera